Ehdot ja edellytykset

Tämä sopimus koskee AIwriterin ("Yhtiö"), suomalaisen, Helsingissä sijaitsevan yrityksen, tarjoaman AIwriter-tilausohjelmiston ("Palvelu") käyttöä. Käyttämällä Palvelua hyväksyt, että nämä ehdot sitovat sinua.

Palvelun käyttö

Sinun on käytettävä Palvelua kaikkien sovellettavien lakien, asetusten ja sääntöjen mukaisesti. Palvelua ei saa käyttää:

  • a. ladata tai levittää sisältöä, joka on laitonta, kunnianloukkaavaa, säädytöntä tai muuten paheksuttavaa;
  • b. loukata kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkit tai patenttioikeudet;
  • c. saada luvaton pääsy Palveluun tai toisen käyttäjän tiliin;
  • d. häiritä Palvelun moitteetonta toimintaa tai häiritä Palveluun liitettyä verkkoa tai palvelinta.

Yhtiö pidättää oikeuden keskeyttää tai lopettaa palveluun pääsysi, jos rikot näitä ehtoja.

Tietosuoja ja tietoturva

Yhtiö kerää, tallentaa ja käsittelee käyttäjätietoja tietosuojapolitiikkansa mukaisesti. Käyttämällä palvelua annat suostumuksesi siihen, että Yhtiö kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietojasi.

Yhtiö toteuttaa kohtuullisia toimenpiteitä varmistaakseen järjestelmiensä ja käyttäjätietojensa turvallisuuden. Yhtiö ei kuitenkaan voi taata käyttäjätietojen turvallisuutta, eikä se ole vastuussa luvattomasta käytöstä tai tietomurroista.

Maksuehdot ja peruutusehdot

Palvelu on käyttäjien saatavilla vuosi- tai kuukausitilauksena valitusta suunnitelmasta riippuen. Palvelun maksaminen tapahtuu PayPalin kautta.

Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa tilausmaksuja milloin tahansa. Yhtiö ilmoittaa käyttäjille kaikista maksumuutoksista vähintään 30 päivää etukäteen.

Voit peruuttaa Palvelun tilauksen milloin tahansa. Yhtiö ei kuitenkaan anna hyvitystä käyttämättömästä osasta tilausta.

Immateriaalioikeudet

Palvelun ja kaiken siihen sisältyvän sisällön, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tekstiin, grafiikkaan, logoihin ja ohjelmistoihin, omistaa helsinkiläinen markkinointitoimisto Wolf Team, ja ne on suojattu suomalaisella ja kansainvälisellä tekijänoikeus-, tavaramerkki- ja patenttilainsäädännöllä.

Et saa kopioida, muokata, levittää tai muuten hyödyntää mitään palveluun sisältyvää sisältöä ilman Wolf Teamin etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

Vastuun rajoittaminen

Yhtiö ei ole vastuussa mistään Palvelun käytöstä aiheutuvista vahingoista, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, suorat, epäsuorat, satunnaiset, rankaisevat tai välilliset vahingot.

Yhtiö ei vastaa mistään vahingoista, jotka aiheutuvat kolmannen osapuolen ohjelmistojen tai palvelujen käytöstä yhdessä Palvelun kanssa.

Sovellettava laki ja toimivalta

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakeja ja sitä tulkitaan Suomen lakien mukaisesti, ottamatta huomioon lainvalintasäännöksiä.

Kaikki tästä sopimuksesta aiheutuvat riidat ratkaistaan välimiesmenettelyssä Helsingissä Suomen välimieslautakunnan sääntöjen mukaisesti.